Selecteer een pagina

Project veranda

21 augustus 2022

We zijn vorig jaar hard aan de slag gegaan om alles eigen te maken in het pension. Eerst was de ontbijtzaal aan de beurt, afgelopen winter zijn de eerste kamers opgeknapt, en nu dan eindelijk…. de tuin!

We vinden de tuin bijna het mooiste stukje van ons pension. Toen we het pand kochten zagen we er gelijk zoveel potentie in! Wilco is aan de slag gegaan met het aanleggen van de tuin, en heeft de mooiste bloemen & planten in bloem staan inmiddels.

Als kers op de taart zijn we in maart begonnen met de bouw van onze veranda. We wilden een veranda zoals je niet vaak ziet in Nederland, dus het was nog even lastig… haha. Maar wauw, wat zijn wij verliefd op hoe het is geworden!

Afgelopen week zijn de lampen en in opgehangen, waardoor hij nu helemaal af is. Dat wordt genieten!

Andere berichten…

Strao Renesse 11 febr

Strao Renesse 11 febr

Strao rijden gaat ver terug in de tijd. Vroeger stonden de werkpaarden de hele winter op stal. Zodra de winter ten einde liep ging men met de paarden de zee in om de ‘voeten’ te wassen. Hoewel de paarden van vandaag niet meer de hele winter op stal staan, is de gewoonte nog steeds in stand gehouden. Na de rit komen de berijders van de paarden terug in het dorp, waar ze met open armen ontvangen worden door veel toeschouwers, Ze drinken hier een ”opwarmertje” en genieten van vele activeiten zoals het ringsteken bij de kerk. Kom je kijken? Dit jaar vindt de Strao Renesse plaats op zaterdag 11 februari